Menüü 22. – 26. Mai
Esmaspäev 22. Mai
Hommikusöök : Nisuhelbepuder 180g/ 42,78, marjad 20g/ 2,41
Lõuna: Stroogonov 100 g/ 2,66 , keedetud riis 120g/ 33,7 , leib 35g/ 16,9 , kapsa- porgandisalat majoneesiga 60g/ 5,38 , maitsevesi, marja- banaanikokteil 150g/ 12,3
Teisipäev 23. Mai
Hommikusöök : Odrahelbepuder 180g/ 46,58
Lõuna : Aedviljapüreesupp 300g/ 21,3 , sepikukrutoonid 5g/3,22 leib 35g/ 16,9 , panna cotta 100g/16,2 marjakastmega 40g/ 16,82
Kolmapäev 24. Mai
Hommikusöök : Rukkihelbepuder 180g/ 39,88 , vaarikamoos 30g/ 12,7
Lõuna : Kodujuustu- heeringakaste kurgiga 100g/ 1,81 , kartul 150g/ 26,1 , leib 35g/ 16,9 , maitsevesi, õun 150g/ 20,3
Neljapäev 25. Mai
Hommikusöök : Neljaviljapuder 180g/ 42,58 , või 5g/ 0,45
Lõuna : Kana- makaronisupp 250g/ 21,6 , leib 35g/ 16,9 , kohupiimavaht 150g/ 15,4
Reede 26. Mai
VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA
Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)
Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal.
Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee
Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.