Toitlustamine

Menüü  22. – 26. Mai

 

Esmaspäev 22. Mai

Hommikusöök :  Nisuhelbepuder 180g/ 42,78, marjad 20g/ 2,41

Lõuna: Stroogonov 100 g/ 2,66 , keedetud riis 120g/ 33,7 , leib 35g/ 16,9 , kapsa- porgandisalat majoneesiga 60g/ 5,38 , maitsevesi, marja- banaanikokteil 150g/ 12,3


Teisipäev 23. Mai

Hommikusöök : Odrahelbepuder 180g/ 46,58

Lõuna :  Aedviljapüreesupp 300g/ 21,3 , sepikukrutoonid 5g/3,22 leib 35g/ 16,9 , panna cotta 100g/16,2 marjakastmega 40g/ 16,82


Kolmapäev 24. Mai

Hommikusöök :  Rukkihelbepuder 180g/ 39,88 , vaarikamoos 30g/ 12,7

Lõuna :  Kodujuustu- heeringakaste kurgiga 100g/ 1,81 , kartul 150g/ 26,1 , leib 35g/ 16,9 , maitsevesi, õun 150g/ 20,3 


Neljapäev 25. Mai

Hommikusöök :  Neljaviljapuder 180g/ 42,58 , või 5g/ 0,45

Lõuna :  Kana- makaronisupp 250g/ 21,6 , leib 35g/ 16,9 , kohupiimavaht 150g/ 15,4

Reede 26. Mai

 

 

VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)

Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal.

Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee

Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.

eKool
TEK
Tagasi Kooli
Kiusamisest vabaks
Kehtna Vallavalitsus