Menüü 22. – 26. Mai
Esmaspäev 22. Mai
Hommikusöök : Nisuhelbepuder 150g/ 27,3, marjad 20g/ 2,41
Lõuna: Stroogonov 100 g/ 2,66 , keedetud riis 100g/ 28, leib 20g/ 9,66 , kapsa- porgandisalat majoneesiga 50g/ 4,49 , maitsevesi, marja- banaanikokteil 100g/ 8,23
Oode : Õunakrõbedik 120g/ 33,4 piimaga 100g/ 5,3
Teisipäev 23. Mai
Hommikusöök : Odrahelbepuder 150g/ 34,2 , piim 100g/ 5,3 (PRIA)
Lõuna : Aedviljapüreesupp 250g/ 17,7 , sepikukrutoonid 5g/3,22, leib 20g/ 9,66 , panna cotta 100g/16,2 marjakastmega 20g/ 12,41
Oode : Makaroni- vorstivorm 120g/ 37,3, tee , porgand 50g/ 4,25 PRIA)
Kolmapäev 24. mai
Hommikusöök : Rukkihelbepuder 150g/ 24,9 , vaarikamoos 15g/ 6,34
Lõuna : Kodujuustu- heeringakaste kurgiga 100g/ 1,81 , kartul 120g/ 20,9 , leib 20g/ 9,66 , maitsevesi, õun 150g/ 20,3 (PRIA)
Oode : Köögiviljarull sulatatud juustuga 150g / 18,1 , maitsevesi
Neljapäev 25. Mai
Hommikusöök : Neljaviljapuder 150g/ 27,2 , või 5g/ 0,45
Lõuna : Kana- makaronisupp 200g/ 17,3 , leib 20g/ 9,66 , kohupiimavaht 100g/ 10,3
Oode : Võisepik tuunikalaga 54g/ 17,4 , mahlajook 100g/ 4,01
Reede 26. Mai
Hommikusöök : Seitsmeviljapuder 150g/ 27,9 , marjad 20g/ 2,41
Lõuna : Kapsa- hakklihahautis 100g/ 5,43 , kartul 120g/ 20,9 , mahlajook 100g/ 4,01 , leib 20g/ 9,66 , puuviljakompott 100g/ 15,8
Oode : Sepik 34g/ 17,4 mustsõstramoosiga 15g/ 6,34 , piim 100g/ 5,3
VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA
Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)
Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal. Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.
Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee