Lastaia toidumenüü

Menüü  22. – 26. Mai

 

Esmaspäev 22. Mai

Hommikusöök :  Nisuhelbepuder 150g/ 27,3, marjad 20g/ 2,41

Lõuna:  Stroogonov 100 g/ 2,66 , keedetud riis 100g/ 28, leib 20g/ 9,66 , kapsa- porgandisalat majoneesiga 50g/ 4,49 , maitsevesi, marja- banaanikokteil 100g/ 8,23

Oode :  Õunakrõbedik 120g/ 33,4  piimaga 100g/ 5,3


Teisipäev 23. Mai

Hommikusöök : Odrahelbepuder 150g/ 34,2 , piim 100g/ 5,3 (PRIA)

Lõuna :  Aedviljapüreesupp 250g/ 17,7 , sepikukrutoonid 5g/3,22,  leib 20g/ 9,66 , panna cotta 100g/16,2 marjakastmega 20g/ 12,41

Oode :  Makaroni- vorstivorm 120g/ 37,3, tee , porgand 50g/  4,25 PRIA)


Kolmapäev 24. mai

Hommikusöök :  Rukkihelbepuder 150g/ 24,9 , vaarikamoos 15g/ 6,34

Lõuna :  Kodujuustu- heeringakaste kurgiga 100g/ 1,81 , kartul 120g/ 20,9 , leib 20g/ 9,66 , maitsevesi, õun 150g/ 20,3  (PRIA)

Oode :  Köögiviljarull sulatatud juustuga 150g / 18,1 , maitsevesi


Neljapäev 25. Mai

Hommikusöök :  Neljaviljapuder 150g/ 27,2 , või 5g/ 0,45

Lõuna :  Kana- makaronisupp 200g/ 17,3 , leib 20g/ 9,66 , kohupiimavaht 100g/ 10,3

Oode :  Võisepik  tuunikalaga 54g/ 17,4 , mahlajook 100g/ 4,01


Reede 26. Mai

Hommikusöök : Seitsmeviljapuder 150g/ 27,9 , marjad 20g/ 2,41

Lõuna :   Kapsa- hakklihahautis 100g/ 5,43 , kartul 120g/ 20,9 , mahlajook 100g/ 4,01 , leib  20g/ 9,66 , puuviljakompott 100g/ 15,8

Oode : Sepik 34g/ 17,4  mustsõstramoosiga 15g/ 6,34 , piim 100g/ 5,3

VASTAVALT VAJADUSELE VÕIB MENÜÜ MUUTUDA

Oleme liitunud Euroopa Liidu koolipiima- ja puuvilja programmiga ( PRIA)

Kõik küpsetised on valmistatud kohapeal. Süsivesikud välja arvestatud vastavalt portsu suurusele.

Allergeenide kohta küsi lisainfot anna.zemkova@eidaperekool.ee